lördag 22 mars 2008






Denna fina påsktårta kom min farmor över med idag










Och istället för påsk ägg så fick jag en liten fin påsk anka med godis



Här är jag , nu ska jag äta tårta.










torsdag 20 mars 2008



Idag hade jag skola med min fröken Raija. Vi läste och skrev.

Igår så tog dom bort alla mina mediciner utan svampmedicinen. Dom tror att det är svamp jag har i lungorna och inte EBV.

tisdag 18 mars 2008

Oj oj vilken dag!

Dagen började med att jag fick gå upp kl. 06.30 (bara det är ju jobbigt) och ställa mig i duschen. Jag var tvungen att tvätta mig med en speciell tvål som gör att man blir steriliserad inför operationen.
Kl 08.30 kom vi till sjukhuset, bara 1 1/2 timma innan operation, satt och kollade på tv.
10.00 åkte vi ner till röntgen för att ta nya bilder så dom kan se var dom ska gå in.
Då kom dom med lite goda nyheter, prickarna har blivigt mindre. Det tog över en timma innan dom var klara med röntgen sedan sövde dom mig och började operera.
När jag vaknade på uppvaknet så var jag ensam för dom fick inte tag på avdelningen där pappa satt, det var upptaget på telefonen i 20 minuter.
När pappa kom upp så syresatte jag mig inte så bra för den "pricken" dom skulle göra biopsin på kunde dom inte komma åt för skulderbladet satt ivägen så dom fick ta en annan "prick"som satt längre in i lungan.
Såklart så punkterade dom lungan på mig då. Så nu får jag ligga med syrgas tills klockan 16.00 sedan ska dom röntga mig igen för att se om dom behöver gå in igen för att laga hålet.
Nu har jag inte ätit sedan igår kväll så nu är jag hungrig som en varg men jag får inte äta förren dom vet om dom ska operera igen eller inte.

Dagen slutar nog ganska bra iallafall för efter röntgen så sa dom att hålet dom gjorde var så litet att det lagar sig själv så nu klockan 17.00 får jag äta, jippi. Jag behöver bara stanna kvar över natten för observation.

Vi hörs.

måndag 17 mars 2008

Idag har det varit en ganska dålig dag.
Jag åt chips i lördags, dom var för starka så nu har jag jätte ont i magen.
Jag åkte upp till sjukhuset idag för att lämna blod så dom kan se om jag har tillräckligt bra värden för att sövas imorgon. Det hade jag men det var lite lågt.
hb 103
lpk 2,0
trombosyter 133
Neutrofila är inte klara förän imorgon.
Skriver mer imorgon när jag vaknat efter operationen.